2013.01.16. 10:56 nfo

Hajrá 2013!

Címkék: FOLTVARRÁS

Véglegesítettük az idei terveinket:

  • a Craftsy-n induló 2013-as BOM-on való részvétel (nagyon jó volt a tavalyi, köszönet érte Amy Gibson-nak), ebben az évben Laura Nownes tanít minket új technikákra

73599_566780270016091_19846347_n.jpg

  • szivárványos falikép puff technikával

 

  • a Tőlünk-Neked sorozat folytatása, most Ilonka néni következik, aki teljesen beleszeretett a Solstice Stars sorozatba
Fresh Lemons Quilts Solstice Stars Series
 
  • mivel nemsokára elérjük a 10,000-dik látogatót (köszönet Nektek az érdeklődésért), egy ajándékcsomagot sorsolunk ki, részletek nemsokára...

 

  • ha lesz időnk/energiánk/szabad kapacitásunk, akkor PJulcsi-nál szeretnénk részt venni ezen a játékon:

 

  • UFO irtás Pat Sloan módszerével

Ez utóbbi nagy vonalakban összefoglalva:

5 csoportra fogjuk felosztani az UFO-kat:

A csoport- "Majdnem készen van" – Ebbe a csoportba azok kerülnek amelyeknél kevés hiányzik a befejezéséhez és szeretnéd is megvarrni őket - Ezeket tedd fontossági sorrendbe (én inkább a ráfordítandó idő sorr
endjébe raknám őket, legfelül a legkevesebb időt igénylő).

B csoport – "Majdnem készen van, DE ..." - Ebbe a csoportba azok kerülnek, amelyek majdnem készen vannak, de már nem érdekelnek, és nem szeretnél rá több időt pazarolni. Add tovább őket (ajándékozd vagy add el, de NE tartsd meg) és máris jobban fogod magad érezni!

C csoport – "Részben készen van" - Ebbe a csoportba azok kerülnek, amihez még sok munka kell a befejezéséig, de szeretnéd megvarrni - Ezeket tedd fontossági sorrendbe és rakd az A csoport végére.

D csoport – "Részben készen van, DE..." Ebbe a csoportba azok kerülnek, amihez még sok munka kell a befejezéséig, de nem vagy biztos benne, hogy végig szeretnéd-e csinálni. Ha meg szeretnéd varrni, tedd a AC csoport végére, ha nem akkor a B-be.

E csoport – "Elkezdted, de..." – Ez a bizonytalan sorsú, alig elkezdett munkák kupaca. Döntsd el: be szeretnéd fejezni vagy nem? Keményíts be, és légy könyörtelen! Ha meg szeretnéd varrni, tedd a ACD csoport végére, ha nem akkor a B-be.

A következő alkalomra mindenki elhozza magával a B csoportba került UFO-it és megbeszéljük, hogy van-e, aki szeretné folytatni (természetesen saját magának elkészítve), legyen-e belőlük tombolatárgy valamelyik eseményre...?

A következőkben pedig követjük Pat tanácsait, aki minden hónapban tippeket ad az UFO-k kivégzésére. A januári:

1. lépés: válaszd ki a A csoportból azt, amelyiket a legjobban szeretnéd befejezni, és a legkevesebb idő kell hozzá. Ez nagyon fontos, mert elsőre máris sikerélményed lesz, szívesebben állsz majd neki a többinek.

komment

süti beállítások módosítása