2013.09.24. 09:53 nfo

2013/2014-es terveink

Az első találkozón, a hosszúra nyúlt nyári szünet miatt, rengeteg dolgot szerettünk volna megosztani egymással. Kicsit ünnepeltünk, kicsit beszélgettünk, kicsit tervezgettünk... és arra a megállapodásra jutottunk, hogy mi is szeretnénk egy hasonló munkát elkészíteni, mint amit Balatonföldváron, a veszprémi Tűzikék csoport kiállításán láttunk. Csodaszép volt! Ugyanaz az alapminta, de mindenki a saját ízlésére, színvilágára formálja majd.

Erre a körülbelül 1*1 méteres, gyűjteményes faliképre esett a választás, aminek "Tökéletes illesztés" a neve:

Clipboard02_1.jpg

Nem véletlenül mutatom csak fekete-fehérben, nem szeretném, hogy bárkit befolyásoljanak az eredeti kép színei, vagy az anyagok mintái. Az eredeti leírás mindössze 5 leckéből áll, különböző időtartamú és mennyiségű munkát igényelve, néhol aránytalanul. Van, ahol egy blokk van, amit gyorsan és egyszerűen el lehet készíteni, de olyan is akad, ahol egy leckében három különböző blokk elkészítése lenne a feladat. Kicsit "szétbontottam", így nálunk ez 10 lépésből áll majd.

Ha Te is szeretnél elkészíteni, akkor küldj egy mail az adannum(kukac)gmail(pont)com címre (elég ha a tárgy mezőbe annyit írsz: Tökéletes illesztés) és kéthetente, ahogy mi is haladunk, kapsz egy-egy leckét. Mi már elkezdtük, szerdán mutatom az első fotókat, a vadlibákról....

komment

süti beállítások módosítása